Beveiliging

Een goede ict beveiliging is helaas geen luxe meer maar gezien de hoeveelheid virussen, malware en ransomware een vereiste. Door meerdere lagen van beveiliging toe te passen op uw ict omgeving kan er veel worden voorkomen.

Multilayer Security

Simpelweg een anti-virus programma installeren voldoet al geruime tijd niet meer. Om zo goed mogelijk de continuïteit van de gegevensbewerking te kunnen waarborgen zal er op meerdere niveaus een degelijke beveiliging moeten worden toegepast. Door van begin- tot eindpunt correcte software oplossingen te installeren en beheren worden ongewilde veiligheidsproblemen tot een minimum gehouden. Tevens kan door middel van encryptie en 2 factor authenticatie het ongewenst lekken van data worden beperkt.

Goed beveiligd, toch geïnfecteerd!

Voorkomen is altijd beter dan genezen, dit gaat vanzelfsprekend ook op voor ict beveiliging. Omdat er altijd een menselijke factor aanwezig is en u wel volledig gebruik moet kunnen maken van de ict omgeving is het vrijwel onmogelijk om alles te voorkomen. Het is dan ook van uiterst groot belang dat indien er toch een infectie heeft plaatsgevonden er een degelijk disaster recovery plan aanwezig is. Wij doen dit middels data replicatie en/of dagelijkse back-ups. Hiermee kunnen wij snel en effectief de gevolgen van een infectie beperken en de continuïteit van de gegevensbewerking zo goed mogelijk waarborgen.

Security scan

Bent u benieuwd hoe uw huidige beveiliging opweegt tegen de mogelijke gevaren? Overweeg dan onze security scan.

Copyright © 1a2 ict | Powered by HJVisuals & 1a2 iCT